×

Waarschuwing

The form #8 does not exist or it is not published.

Inschrijven

Buitenactiviteiten i.p.v. 3x2 week

Beste 3x2 'er,

Heb jij in de 5e en 6e week van de zomervakantie nog geen plannen en heb je zin om iets leuks te doen?

Jeugdland SER, 3x2 en Facet Ridderkerk hebben hun handen ineen geslagen en organiseren leuke buitenactiviteiten voor  jullie! Er is van alles te doen.

ALLEEN VOOR 3X2 KINDEREN t/m 12 jaar

Op woensdagochtend 19 augustus gratis bowlen bij De Theetuin. Inschrijven is verplicht. Vol = Vol.

Wil je meedoen stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In deze mail moet je in het onderwerp vermelden: Bowlen 3x2. Verder i.v.m. RIVM-voorschriften in de mail vermelden: voor- en achternaam, geboortedatum, postcode + huisnummer, telefoonnummer en emailadres.

VOOR ALLE KINDEREN van 6 jaar t/m 12 jaar

Op dinsdag 18 en donderdag 20 augustus op het parkeerterrein bij Hotel van der Valk. Op dinsdag 25 en woensdag 26 augustus bij sporthal De Wissel (Kastanjelaan, Reijerpark) en op donderdag 27 augustus bij voetbalvereniging Rijsoord zijn er leuke buitenactiviteiten, zoals een stormbaan, bungee trampoline, bubbleballen en een klimwand! Je mag je voor meerdere dagdelen inschrijven. Alle activiteiten zijn gratis.

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link: https://facetridderkerk.nl/events/zomeractiviteiten/

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Steffanie Helmink van Facet Ridderkerk op het nummer 06- 31 93 21 33.

Beste 3x2 vrijwilliger,
 
Voor de 3x2 dag en de andere dagen zoeken wij nog vrijwilligers. Opgave bij Marjan Bravenboer.
 
Peter, voorzitter 3x2.