Rabo ClubSupport

Op woensdagavond 4 september waren we uitgenodigd door de Rabobank op het Koningsplein in Ridderkerk. Een delegatie van het 3x2 bestuur was aanwezig om van de vertegenwoordiger van de Rabobank een cheque overhandigd te krijgen van ruim € 3450,-

We bedanken alle stemmers en de Rabobank voor dit prachtige bedrag. Zo kunnen we in 2024 een nog mooier editie maken!

Klassementen 2023

Tijdens de finale zijn er in totaal 5 klassementen. Per team kan je maar één keer een prijs winnen. Dat betekend wanneer je in de top 3 van het eindklassement zit geen winnaar kan zijn van een ander klassement.

Daarnaast zijn de klassementen in volgorde van belangrijkheid. Belangrijkste is natuurlijk het algemeen eindklassement. Daarna volgen de klassementen van gedrag, wedstrijdpunten, kennis en de versierde fietsen. Omdat behalve het eindklassement alleen de eerste plaatst is genoemd in de overige klassementen hebben we de lijsten online gezet om terug te kijken. Klik op de onderstaande klassementen om de complete lijst te zien.

* Algemeen eindklassement

* Gedragsklassement

* Wedstrijdpunten klassement

* Kennisklassement

* Versierde fietsen klassement

3x2 lied

In het evaluatieformulier zien we vaak voorbij komen dat ze de tekst en de melodie missen op de website. Daarnaast zal volgend jaar de tekst geprint worden en mee gegeven worden in de stukken voor bij de kennismaking. Dan kan er thuis al geoefend worden.

Het '3x2 clublied' heeft zijn oorsprong in 1975. De heer den Ouden maakte de tekst op de bekende Weense mars 'Wien Bleibt Wien'. Sinds de oorsprong is er een aantal keer een wijziging toegebracht aan het lied. Zo werd in 2023 de naam 'Peet' veranderd in 'Jan'. Zo is het lied weer gereed voor de komende jaren met voorzitter Jan Snijder.

Winnaar 2023

Groep 19 : Bij Nikki aan tafel

Groepssponsor

Vanuit Jeugdwielertour 3x2 zijn we ontzettend blij met alle sponsoren. Zo ook de groepssponsors. Een ondernemer die alles op alles zet om het team, dat voor ze rijdt dat jaar, een mooie week te bezorgen. Vanuit Jeugdwielertour 3x2 vragen we de ondernemer in principe om 2 dingen; het verzorgen van een sponsorshirt en met regelmaat aandacht geven aan het team door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het team tijdens de 3x2 week. De keuze om bijvoorbeeld ook broekjes, petjes en/of regenkleding te verzorgen verschilt per sponsor maar zijn ze dus niet verplicht.

Fietsen versieren

De sponsor kan een ruimte beschikbaar stellen voor het versieren van de fietsen, dit is echter niet verplicht. Het aanleveren van materiaal is de verantwoording van de leiding en de groep. De kosten kunnen door de sponsor vergoed worden, dit is echter niet verplicht.

Het aanbieden van eten en drinken, ook voor ouders die komen helpen, is per sponsor verschillend en ook niet verplicht.