Informatie deelnemers

Vanaf maandag 1 april is het mogelijk om jezelf aan te melden als deelnemer voor de 52ste editie van Jeugdwielertour 3x2. Dit kan via de link bovenin de website. 3 x 2 2024 vindt plaats van maandag 12 t/m zaterdag 17 augustus

Jongens en meisjes die geboren zijn tussen 18 augustus 2007 en 31 december 2015 kunnen in 2024 meedoen. Je kunt dus meedoen als je 9 wordt dit jaar tot en met 16 jaar. Wanneer je ingeschreven bent wordt verwacht dat je heel de week mee doet.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om via de site in te schrijven en te betalen. Je kan mee doen met een vriend(in) of individueel voor € 25,- p.p.

Liever persoonlijk inschrijven? Dat kan tijdens openingstijden bij:
Sanders-Bolnes, Amerstraat 12 te 2987 CA Ridderkerk
Winkelcentrum "de Werf" Bolnes-Zuid.

Neem dan een ingevuld en getekend formulier mee voor Single inschrijving of Duo inschrijving. Betaling alleen contant.

Geef je snel op voor een sportieve week vol plezier.

Inschrijving Medewerkers

Vanaf 15 januari is het mogelijk om jezelf aan te melden als medewerker tijdens Jeugdwielertour 3x2. De week zal plaatsvinden van 12 tot 17 augustus. Zonder jullie als vrijwilligers kan 3x2 niet bestaan dus we zijn jullie nu al dankbaar.

Inschrijven kan via het kopje Inschrijven medewerkers boven aan de pagina. Als je voor het eerst als medewerker hoopt mee te doen, dan neemt het bestuur contact met je op nadat je bent ingeschreven. 

3x2 lied

Tijdens de 3x2 week oefenen we elke dag ons lijflied. Zo kunnen we in de grote finale met elkaar het publiek toe zingen met het welkbekende 3x2 lied. Tijdens de komende editie zal de tekst geprint worden en mee gegeven worden in de stukken voor bij de kennismaking. Dan kan er thuis al geoefend worden.

Het '3x2 clublied' heeft zijn oorsprong in 1975. De heer den Ouden maakte de tekst op de bekende Weense mars 'Wien Bleibt Wien'. Sinds de oorsprong is er een aantal keer een wijziging toegebracht aan het lied. Zo werd in 2023 de naam 'Peet' veranderd in 'Jan'. Zo is het lied weer gereed voor de komende jaren met voorzitter Jan Snijder.

In Memoriam

Op 3 februari hebben wij het verdrietige bericht ontvangen dat ‘onze’ (tante) Lien Oostdijck op 102 jarige leeftijd is overleden. Tante Lien was nauw betrokken bij de oprichting van de ‘Waardetour’ dat later Jeugdwielertour 3x2 werd. We zullen haar herinneren als een vrouw met een brede lach en een hart van goud. Tot haar 101ste leeftijd was ze wel ergens bij 3x2 te vinden. Zowel langs de weg als bij een zwembad en uiteraard de finale. Namens het bestuur wensen wij de familie veel sterkte toe de komende periode.

Rabo ClubSupport

Op woensdagavond 4 september waren we uitgenodigd door de Rabobank op het Koningsplein in Ridderkerk. Een delegatie van het 3x2 bestuur was aanwezig om van de vertegenwoordiger van de Rabobank een cheque overhandigd te krijgen van ruim € 3450,-

We bedanken alle stemmers en de Rabobank voor dit prachtige bedrag. Zo kunnen we in 2024 een nog mooier editie maken!